• Telefoon: 040 843 36 66
  • info@cv-werk.nl
Volg ons op:

Gemiddeld vindt bijna twee derde van de WW’ers binnen een jaar een baan. Het gaat beter met 50-plussers op de arbeidsmarkt. Van de 50-plussers vindt bijna de helft binnen een jaar weer werk. Dat is meer dan een jaar geleden, toen was dat nog 41%.

UWV onderzoekt periodiek hoeveel personen met een WW-uitkering werk vinden binnen een jaar na het begin van de uitkering. Onder 50-minners ligt het werkhervattingspercentage het hoogst. 73% vindt binnen een jaar een baan. Bij 50-plussers heeft 45% binnen een jaar een nieuwe baan gevonden. Bij de 50- tot 55-jarigen is dit 56%.

De kansen op werk van 50-plussers zijn vooral toegenomen voor verkoopmedewerker, productieleider en bouwarbeider. Ook leidsters kinderopvang, conciërges en managers zorginstellingen zien hun kansen op de arbeidsmarkt toenemen.

CV-Werk maakt gebruik van cookies. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

CV-Werk maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geef je impliciet toestemming voor het gebruik van cookies. CV-Werk zal zorgdragen dat het gebruik van cookies geen of geringe gevolgen heeft voor de persoonlijke levenssfeer van de gebruiker van deze website.

Sluiten